Hírlevél feliratkozás

Mégse

Aktuális programok 2020

Homo Ludens Project feat. Góbi Rita Társulat:

Az érintés dicsérete

tánc – irodalom – zene

 

Színház különleges helyeken: Az előadást a Szegedi Dóm Látogatóközpontban rögzítjük.

Az előadást ezen a linken éritek majd el:
https://youtu.be/pFcELV3tBIM

Időpont: 2021. február 18. 19:00

 

Fontossá vált az érintés. Hozzáérni a másik emberhez, megölelni, megfogni a kezét, kedvesen megsimítani a hátát, vállon veregetni. Majd jött a vírus, és fittyet hányva az egészre megálljt parancsolt a kéznek. Legyen az gyerek vagy felnőtt, félszeg vagy bátor, mindenkinek be kellett zárkóznia a négy fal közé. Tilos lett az érintkezés. Csak a hiányát éreztük.

Ezért szeretnénk most dicsérni. Az ölelést. A simogatást. A kokit. A barackot. A kézfogást. Az érintést. A közelit.  Alkotóközösségünk arra vállalkozott, hogy korona vírus okozta a tragédiák helyett ünnepet üljünk, együtt, közösen, egy térben, biztonságosan. A tánc, a zene és az irodalom elegye, amit az este folyamán látni fogsz. Érzéki dicséret. Simogató óda a közelséghez.

Alkotók: Benkő Imola Orsolya, Góbi Rita, Hegedűs Ioan Andrei, Nahóczki Viktor, Szilágyi Szabolcs

 

A szervező honlapja: http://homoludensproject.hu/
A szervező e-mail címe: homoludensproject@gmail.com


Teljes lényeddel

Gubás Gabi, Jászai Mari-díjas színművész a Thália Színházban is nagy sikerrel futó színházi estje, mely Polcz Alaine életét kíséri végig.

Tisztelt Irodalomkedvelők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dóm Művészeti Szalon 2020. október 29-re meghirdetett Gubás Gabi Jászai Mari-díjas színművész Teljes lényeddel című estje az egészségügyi helyzetre való tekintettel egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

A további meghirdetett estek megtartását a vírushelyzettől tesszük függővé, erről és a pótelőadás időpontjáról még tájékoztatjuk Önöket.

Szeretettel várjuk Önöket a Dóm Művészeti Szalon estjeire, melyekre a megváltott bérletek továbbra is érvényesek, így kérjük azokat megőrizni.

Köszönjük türelmüket, megértésüket és kitartásukat!

 

Elérhetőségek:
Cím: 6720, Szeged, Dóm tér 16.
Telefon: +36 20/385-5061
E-mail: info@szegedidom.com

buy stromectol no prescription buy generic ivermectin