Hírlevél feliratkozás

Mégse

Aktuális programok 2020

“Nem lehet csoda nélkül élni”

Betlehem-készítő pályázat

 

A vírus okozta megpróbáltatások és kihívásokkal teli hétköznapok ellenére mindennapjainkban szükségünk van karácsony csodájára, a szépre és a jóra, hiszen “Nem lehet csoda nélkül élni“. A betlehemi csodát szeretnénk Önöknek elhozni kiállításunkkal és pályázatunkkal, melyet ennek a nehéz időszaknak ellenére a lehetőségekhez képest MEGTARTUNK.

A “Nem lehet csoda nélkül élni” című Betlehem-készítő pályázatunkra MEGHOSSZABBÍTOTT HATÁRIDŐVEL, 2020. DECEMBER 1-IG, továbbra is várjuk a jelentkezéseket két kategóriában:

– amatőr
– ipar- és népművész

Az alkotások anyaga, mérete és az alkalmazott technika szabadon választható.

A Betlehemeket személyesen vagy postai úton 2020. DECEMBER 1., 17 óráig, névvel, címmel, elérhetőséggel és néhány soros ismertetővel várjuk a Szegedi Dóm Látogatóközpontjába. (6720 Szeged, Dóm tér 16.).

A beküldött alkotások online formában közösségi felületeinken 2021. február 2-ig, és amint a vírus okozta körülmények lehetővé teszik személyesen, is megtekinthetőek lesznek Látogatóközpontunkban.

A legjobb műveket díjazásban részesítjük, továbbá lehetőség lesz online közönségszavazásra is.

Szegedi Dóm Látogatóközpont
AZ ÉV MÚZEUMA 2020 díj jelöltje
www.szegedidom.com
info@szegedidom.com
+36-20-385-5061


Teljes lényeddel

Gubás Gabi, Jászai Mari-díjas színművész a Thália Színházban is nagy sikerrel futó színházi estje, mely Polcz Alaine életét kíséri végig.

Tisztelt Irodalomkedvelők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dóm Művészeti Szalon 2020. október 29-re meghirdetett Gubás Gabi Jászai Mari-díjas színművész Teljes lényeddel című estje az egészségügyi helyzetre való tekintettel egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

A további meghirdetett estek megtartását a vírushelyzettől tesszük függővé, erről és a pótelőadás időpontjáról még tájékoztatjuk Önöket.

Szeretettel várjuk Önöket a Dóm Művészeti Szalon estjeire, melyekre a megváltott bérletek továbbra is érvényesek, így kérjük azokat megőrizni.

Köszönjük türelmüket, megértésüket és kitartásukat!

 

Elérhetőségek:
Cím: 6720, Szeged, Dóm tér 16.
Telefon: +36 20/385-5061
E-mail: info@szegedidom.com