Hírlevél feliratkozás

Mégse

Fogadónyilatkozat díjmentes vasúti utazáshoz

A Kormány 1502/2017 Korm. határozata alapján a Szegedi Dóm Látogatóközpontot az általános iskolák, a szakiskolák, a szakmunkásképző iskolák, gimnáziumok és szakközépiskolák nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő tanulói csoportosan, díjmentes vasúti utazás igénybevételével látogathatják.

Szeretnénk megkönnyíteni a hosszadalmas utánajárások és regisztrációk fáradalmait, ezért az itt letölthető fogadónyilatkozat kitöltésével és visszaküldésével Ön könnyen elintézheti csoportja látogatását és ingyenes utaztatását intézményünkbe.
Kérjük, hogy a fogadónyilatkozatot kitöltve Word formátumban, elektronikusan küldje el az domlatogatokozpont@gmail.com e-mail címre! A fogadónyilatkozat csak a Szegedi Dóm Látogatóközpont pecsétjével ellátva érvényes.

Fogadónyilatkozat díjmentes vasúti utazáshoz (a linkre kattintva letölthető)

A díjmentes utazás igénybevételét csak az iskola igényelheti a „Bejelentés” nyomtatvány alapján. Az iskola a meghatározott napra érvényes, fogadó intézmény által lepecsételt, aláírt (postai vagy elektronikus úton megküldött) fogadó nyilatkozatot köteles a „Bejelentés”-hez csatolni. A Bejelentés című nyomtatvány melléklete az utazáson résztvevő diákok névsora és diákigazolványának adatai. Ennek nyomtatványa erre a linkre kattintva letölthető: diáknévsor a vasúti kedvezményhez (a linkre kattintva letölthető).

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az utazási igényt a fogadónyilatkozaton szereplő napot megelőzően 7 munkanappal korábban be kell jelenteni a MÁV-START Zrt. részére.

buy stromectol no prescription buy generic ivermectin