Hírlevél feliratkozás

Mégse

Meghívó Paulik Feco kiállítás megnyitójára

Élek, Érzek, SZERETEK

Tisztelt Művészetkedvelők!

 

Fejpálcával festek. Egyedi vagyok, mégis olyan, mint mindenki más: ÉLEK, ÉRZEK, SZERETEK!
/Paulik Fecó/

 

Szeretettel hívjuk és várjuk Önöket az ÉLEK, ÉRZEK, SZERETEK című, Paulik Fecó fejjel festett válogatott képeiből nyíló időszaki kiállítás megnyitójára.

 

Paulik Ferenc oxigénhiánnyal született, emiatt károsodott a mozgás- és beszédközpontja. Teljes testét túlmozgások lendítik kiszámíthatatlanul, irányíthatatlanul. Elektromos kerekesszékét állával irányítja, a fejére csatolt fejpálca helyettesíti a kezeit a festésben, a kommunikációban.

 

Alkotásain keresztül mutatja meg életörömét, világlátását. Alázattal és nyitott szívvel fogadja a kihívásokat és hálával éli kalandokkal, élményekkel teli életét.

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy rendhagyó megnyitónkat neves művészek is fémjelzik.

 

Szélpál Szilveszter operaénekes, aki ezúttal rendhagyó módon nem operával fog fellépni.
Szőke Olivér fiatal tehetség, színművész, akit felállva tapsoltak a Dóm Művészeti Szalon, Szívedbe rejtesz című, József Attila estjén. Akik esetleg ezen az esten nem tudtak részt venni, a következő oldalon láthatnak egy rövid összefoglalót a nagyszerű monodrámából. https://www.youtube.com/watch?v=itX6d9WBh-I
Bődi András, a Nemadomfel Együttes énekese, aki többek között fellépett már az Országházban,a brüsszeli Európai Parlamentben, de énekelt már a Köztársasági Elnöknek is.

 

A kiállítás megnyitójára 2021. augusztus 12-én, csütörtökön 17.00 órakor kerül sor a Szegedi Dóm Látogatóközpontjában.

 

Cím: Szeged, Dóm tér 16.
Tel.: +36 20 385 5061