Hírlevél feliratkozás

Mégse

Misszió és álmok (élménybeszámoló est)

Tisztelt Érdeklődők!

Szeretettel hívjuk és várjuk Önöket 2022. október 12-én (szerda) 18 órakor tartandó MISSZIÓ ÉS ÁLMOK című élménybeszámoló estünkre a Szegedi Dóm Látogatóközpontba.
Vendégünk: Amaka Caroline Osegbo nigériai rendalapító missziós nővér és Dr. Fodor Réka (Afréka) missziós orvos.

 

Amaka Caroline Osegbo nővér és a Divine Mercy kongregáció szerzetesnővérei arra szentelték életüket, hogy teljesítsék sokak álmát: a gyerekek iskolába járhassanak és megfelelő oktatásban részesüljenek, a szegények és betegek egészségügyi ellátáshoz jussanak, az idős emberek ne maradjanak magukra, az árvákat befogadják és otthont biztosítsanak számukra.

A nigériai gyermekek egyetlen kiútja a nyomorból, a nincstelenségből, a kiszolgáltatottságból és a rossz egészségügyi helyzetből a tanulás és az ismereteik bővítése, de Nigériában nincs közoktatás és tandíjat kell fizetni. Az anyagi nehézségekkel küzdő családok nem tudják biztosítani gyermekeik számára az európai mércével mérve csekély tandíjat, így sok gyerek nem járhat iskolába.

Generációk nőnek fel írástudatlanul. Afrikai gyerekek tömegei, akik pedig tele vannak energiával, életörömmel – mégis meg vannak fosztva a lehetőségtől, ami számunkra természetes.

A nigériai gyermekek tandíjának kifizetésére az Afréka Alapítvány és a Szegedi Dóm Látogatóközpont adománygyűjtést hirdetett meg. Szíves adományukat várjuk a Látogatóközpont fogadóterében kihelyezett adománygyűjtő dobozba vagy az Afréka Alapítvány számlaszámára: 10101346-27099400-01004002 (IBAN: HU66 SWIFT kód: BUDAHUHB)

Az esten való részvétel díjtalan.

 

Cím: Szeged, Dóm tér 16.
Honlap: www.domlatogatokozpont.hu
Tel.: +36-20/220-7227
E-mail: domlatogatokozpont@gmail.com

buy stromectol no prescription buy generic ivermectin