Hírlevél feliratkozás

Mégse

Dóm Művészeti Szalon: Teljes lényeddel – Gubás Gabi estje

Tisztelt Irodalomkedvelők!

 

Szeretettel várjuk Önöket a Dóm Művészeti Szalon 2020 tavasz/nyár évadjának elmaradt Gubás Gabi estjére, melyet 2021. szeptember 4-én (szombat) 16 és 19 órakor tekinthetnek meg a Szegedi Dóm Látogatóközpontban.

Polcz Alaine (pszichológus, tanatológus, a Hospice Alapítvány alapítója) a legnagyobb hatású alkotó asszonyok közé tartozik. Írásaival tudatosan dolgozta fel újra és újra a vele történteket, s tette ezt úgy, hogy finoman kézen fogva tanítja meg olvasóját élni, túlélni s meghalni. A színházi est pont erre az attitűdre koncentrál, s lépésről lépésre vezeti a nézőt azon az úton, melynek a végén mindannyian elsajátíthatjuk azt a különleges valamit, – nevezzük “élettechnikának” – amit egyedül Polcz Alaine adhat nekünk. Kikezdhetetlen őszinteséggel tárja fel saját életének minden fájdalmas epizódját úgy, ahogy az ember csak a legjobb barátaival beszél. Polcz Alaine közösséget képes kovácsolni, aminek a közös nevezője nem más, mint a közös emberi sors. Emberek vagyunk, és itt kell tudnunk boldogulni. És ehhez Polcz Alaine minden segítséget meg is ad.

 

Az estre korábban megváltott bérletek továbbra is érvényesek.
A 16 órás előadásra még kaphatók jegyek korlátozott számban.  Jegyek a Szegedi Dóm Látogatóközpont jegypénztárában válthatók keddtől-vasárnapig 9 és 17 óra között.