Hírlevél feliratkozás

Mégse

Dóm Művészeti Szalon

Szeretnénk az irodalom és művészetkedvelő érdeklődők figyelmébe ajánlani a 2019-ben induló Dóm Művészeti Szalon estjeit, melyek során irodalmi-, és művészettörténeti előadások kerülnek megrendezésre.

A Szegedi Dóm Látogatóközpontjának impozáns kialakítása, központi jellege, találkozva a kultúrát kedvelő közönség igényeivel születhetett meg a Dóm Művészeti Szalon, mely regionális szinten hiánypótló szerepet tölt be.
Estjeink szalon jelleggel, szűkebb körben kerülnek megrendezésre a Látogatóközpont kiállítóterében.

 

Az eddigi fellépő művészek a teljesség igénye nélkül:

Eperjes KárolyAz igazat mond ne csak a valódit – zenés rendhagyó est Eperjes Károly Kossuth -és Jászai Mari-díjas színművész előadásában, Négyessy Katalin gordonkaművész közreműködésével
Bencze IlonaKöltők társaságában – Jászai Mari-díjas érdemes művész Irodalmi est a magyar nyelv szépségéről
Rékasi KárolySzerelmem Erdély –  Wass Albert estje, Koltay Gábor rendezésében
Hűvösvölgyi IldikóKaleidoszkóp – versek Istenről, családról, hazáról, szeretetről
Hirtling István és Mészáros TiborVándor és idegen – Irodalmi est Márai Sándor írásaiból
Für AnikóÜveggolyó – Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész irodalmi estje
Szőke OlivérSzívedbe rejtesz – színész, műsorvezető önálló estje, monodráma József Attila életéről.
Hegedűs D. Géza – Hogyan mondjam el Neked? – Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész estje. Kedvenc költők és versek.

(2020.tavasz/nyár műsorfüzete)

 


2020. – Teljes lényeddelGubás Gabi, Jászai Mari-díjas színművész a Thália Színházban is nagy sikerrel futó színházi estje, mely Polcz Alaine életét kíséri végig.

Tisztelt Irodalomkedvelők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Dóm Művészeti Szalon 2020. október 29-re meghirdetett Gubás Gabi Jászai Mari-díjas színművész Teljes lényeddel című estje az egészségügyi helyzetre való tekintettel egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

A további meghirdetett estek megtartását a vírushelyzettől tesszük függővé, erről és a pótelőadás időpontjáról még tájékoztatjuk Önöket.

Szeretettel várjuk Önöket a Dóm Művészeti Szalon estjeire, melyekre a megváltott bérletek továbbra is érvényesek, így kérjük azokat megőrizni.

Köszönjük türelmüket, megértésüket és kitartásukat!


2020. Az elűzött álomLukács Sándor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, költő, érdemes és kiváló művész irodalmi estje.


2020. – Őszi VázlatCsend-Törékeny-ÜresUdvaros Dorottya, a Nemzeti Színház Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészének estje, Ady Endre és Pilinszky János műveiből

 

Elérhetőségek:
Cím: 6720, Szeged, Dóm tér 16.
Telefon: +36 20/385-5061
E-mail: info@szegedidom.com